Friss topikok

  • deak noemi: Kedves blogíró, A Marosvásárhelyi Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem hallgatói vagyunk,... (2010.04.28. 16:08) vége
  • Lőcsei: Jee! Máris nagyon kedvetkaptam , hogy kimenjek!!! A Via ferrata szó és az a kép egyszerűen lázba... (2008.07.22. 14:18) Hegyek, jazz
  • Lőcsei: Szia Bálint! Eröltesd meg magad mert az Évi blogja kezd érdekesebb lenni! :) Kiállítások , jazz-... (2008.07.18. 13:49) Éva megérkezett
  • ToBoZ: Mit válogatunk? (2008.07.10. 18:01) Dizájnkatasztrófa a homokozóból
  • Andris: sok dologban egyetértek, a sajtjaik nagy része zsíros, azonban jobb helyeken lehet kapni kevésbé z... (2008.07.07. 06:58) Nemzetek konyhája

2008.07.08. 20:59 ToBoZ

Szörp

Maradunk a szirupoknál.

Csak hogy valami jót is mondjak, Franciaországban sokféle és jó szörp van. Eddig vettem 1 liter grenadint (ribizli, eper, málna, tőzegáfonya keverék) és banán-kiwit. Mindkettő kitűnő. Következő valószínűleg egy o betűs, szótárban nem szereplő nevű, mandulát ábrázoló flakon lesz.

frissítés: orgeat

A magyar könnyűzene szívemnek kedvesebb szegletében népszerűek a szörpök. Biztos hiányzik nekik.

Könnyed, mint egy híg grenadine-szósz: Váczi Eszter és a Szörp

Magával ragadó, mint egy tejszínes mandulaszirup: Másfél (adag?) veseszörp

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nizza.blog.hu/api/trackback/id/tr11559448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása