Friss topikok

  • deak noemi: Kedves blogíró, A Marosvásárhelyi Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem hallgatói vagyunk,... (2010.04.28. 16:08) vége
  • Lőcsei: Jee! Máris nagyon kedvetkaptam , hogy kimenjek!!! A Via ferrata szó és az a kép egyszerűen lázba... (2008.07.22. 14:18) Hegyek, jazz
  • Lőcsei: Szia Bálint! Eröltesd meg magad mert az Évi blogja kezd érdekesebb lenni! :) Kiállítások , jazz-... (2008.07.18. 13:49) Éva megérkezett
  • ToBoZ: Mit válogatunk? (2008.07.10. 18:01) Dizájnkatasztrófa a homokozóból
  • Andris: sok dologban egyetértek, a sajtjaik nagy része zsíros, azonban jobb helyeken lehet kapni kevésbé z... (2008.07.07. 06:58) Nemzetek konyhája

2008.07.09. 00:06 ToBoZ

filmek

Itt elég széles sávú internethozzáférésem van, meg elég sok időm is, ezért sok filmet nézek. Ajánljatok jó, letölthető filmeket. Az IMDB minden idők legjobb 250 filmjéből már az 1950 után készülteket szinte mind láttam, az előtte készültek rendszerint nem tetszenek.

Ezekből rövid, spoilermentes élménybeszámoló:

Magnolia - Jobbat vártam tőle. Sok szempontból az amerikai szépségre emlékeztet, de nem olyan jó. Mégis szöget ütött a fejembe.

Vasember - rossz. Nagyon. Nem tudom, miért akartam megnézni, és hogy másoknak miért tetszik. Na jó, mégis. A trailere nagyon össze volt rakva humorosra meg akciósra, de mikor a filmet néztem, az az érzésem volt, hogy ezt nagyjából ötször láttam már.

Kung Fu Panda - Nagyon jó. Humoros, akciós, tanulságos.

There Will Be Blood - Ezt most néztem. Nagy hatást gyakorolt rám. Jó. A Casinora és a Dead Manre emlékeztet. Ajánlom az anyai családomnak sok szeretettel, ők szeretik az ilyen kosztümös lassú halálosat. Én általában nem, de ez tényleg tetszett. Ezt és a Magnoliát ugyanúgy Paul Thomas Anderson rendezte, aki arcra nagyon hasonlít Tom Tykwerre, és a kávé és cigarettát is csinálta.

No country for old men - na ez nem tudom, mit keres a 250-es listán. Elég közepes pszichothriller. Szerintem Amerikában minden kultfilm lesz, ami nem happy end.

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nizza.blog.hu/api/trackback/id/tr8559756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása