Friss topikok

  • deak noemi: Kedves blogíró, A Marosvásárhelyi Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem hallgatói vagyunk,... (2010.04.28. 16:08) vége
  • Lőcsei: Jee! Máris nagyon kedvetkaptam , hogy kimenjek!!! A Via ferrata szó és az a kép egyszerűen lázba... (2008.07.22. 14:18) Hegyek, jazz
  • Lőcsei: Szia Bálint! Eröltesd meg magad mert az Évi blogja kezd érdekesebb lenni! :) Kiállítások , jazz-... (2008.07.18. 13:49) Éva megérkezett
  • ToBoZ: Mit válogatunk? (2008.07.10. 18:01) Dizájnkatasztrófa a homokozóból
  • Andris: sok dologban egyetértek, a sajtjaik nagy része zsíros, azonban jobb helyeken lehet kapni kevésbé z... (2008.07.07. 06:58) Nemzetek konyhája

2008.07.25. 15:46 ToBoZ

Rovidhirek

 

 

1. Az eddigiekkel eles ellentetben iden az egesz orszagban, az osszes mernoki szak kozul a BME vegyeszmernok kepzesen a legmagasabb a ponthatar. Most akkor ok tudnak valamit, amit en nem, vagy en tudok valamit, amit ok nem? Esetleg az orszag fiatalsaga szamara mar most kovetendo peldakent szolgalok? Meg az eddigi uberslager epiteszt is veri. Biztos a Gergo, Ancsa meg a Judit miatt.

2. Felvettek a Corvinusra. Eppen hogy, mert a borom alatt is megbuvo nyelvvizsgakbol es nyelvi OKTVkbol csak egy felsofokut szamitottak be.

3. Bemutattam Evinek Garryt. Szerinte őrült. Eppen Kinaban keszult francias-mediterranos festmenyeket arult turistaknak. Jo biznisz. En soha tobbet nem veszek szuvenirt asszem.

4. Ma reggel is majdnem volt balesetem. Legyszemuveges csinos no alldogal fogalom nelkul az ut szelen, amin suhanok lefele, majd elem lep. A hatso feket hasznaltam meg palyat modositottam. Surolta a ruhajat a szarv. Lehet hogy igy akart ismerkedni.

5. A hivatkozásokból az látszik, hogy immár a látogatóim kétharmada nem a nizza.blog.hu-ról jön, tehát nem személyes ismerősöm. Viszont naponta átlagban 8 IP-címről néznek csak. Nézzetek, mert az jót tesz az iráskészségembe vetett hitemnek.

6. Vettünk Orgeat (lásd korábban). Évi szerint köptetőízű, szerintem folyékony marcipán. Nem biztos, hogy el fog fogyni mind az egy liter. Husi édes szájában reménykedünk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nizza.blog.hu/api/trackback/id/tr42585435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása