Friss topikok

  • deak noemi: Kedves blogíró, A Marosvásárhelyi Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem hallgatói vagyunk,... (2010.04.28. 16:08) vége
  • Lőcsei: Jee! Máris nagyon kedvetkaptam , hogy kimenjek!!! A Via ferrata szó és az a kép egyszerűen lázba... (2008.07.22. 14:18) Hegyek, jazz
  • Lőcsei: Szia Bálint! Eröltesd meg magad mert az Évi blogja kezd érdekesebb lenni! :) Kiállítások , jazz-... (2008.07.18. 13:49) Éva megérkezett
  • ToBoZ: Mit válogatunk? (2008.07.10. 18:01) Dizájnkatasztrófa a homokozóból
  • Andris: sok dologban egyetértek, a sajtjaik nagy része zsíros, azonban jobb helyeken lehet kapni kevésbé z... (2008.07.07. 06:58) Nemzetek konyhája

2008.07.08. 20:23 ToBoZ

maize - méz, érted???

A címet Szalai tanár úr ihlette, eredetileg azt hiszem honi - honey volt. De most már jobbat tudok: a hamisított mézet kukoricaszirupból is készítik.

www.stop.hu/articles/article.php

A mézhamisítás is vegyészmérnöki feladat?

Az egyetlen magyar termék, amit Franciaországban lehet kapni, a méz. Minden boltban ott figyel, nagy betűkkel reklámozva, hogy Miel de Hongrie. Azon kevés élelmiszer között, amit egyáltalán importálnak, a skót és norvég lazacokkal egy ligában.

Mondom én, fogalmuk nincsen a táplálkozásról.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nizza.blog.hu/api/trackback/id/tr16559399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása